Sälja.

-

Det är enkelt att sälja hos Täby Auktionsbyrå!

Funderar du på att sälja ett eller kanske flera föremål? Täby Auktionsbyrå tar emot enstaka föremål samt delar av hem och dödsbon, enligt överrenskommelse det är enkelt att sälja hos Täby Auktionsbyrå!Så här säljer du på auktion

Steg 1

Du kommer in till oss med ditt/dina föremål. Vi värderar dem utan kostnad och kan på plats upprätta ett kontrakt inför försäljning. Alternativt bokar vi en tid för värdering i hemmet om så önskas.

Steg 2

Föremålen katalogiseras och fotograferas professionellt för att på bästa sätt göra dem så attraktiva som möjligt för köpare.

Steg 3

Föremålet läggs ut till försäljning i mellan 5 till 14 dagar. Säljs inte föremålet första gången eller att det ej uppnått det bestämda reservationspriset, startar auktionen om igen(3 försök görs automatisk) utan extra kostnad.

Steg 4

Såld vara betalas av köparen inom tre dagar.

Steg 5

Du får en avräkning direkt från oss med en specifikation av vad som sålts och till vilket pris samt summan som kommer att utbetalas till ditt konto. Utbetalningen sker normalt inom 35 dagar efter att föremålet är sålt, förutsatt att köparen har betalat och att inga reklamationer har skett.Hemvärdering

Täby Auktionsbyrå erbjuder gratis hemvärdering av dina föremål. En hemvärdering sker enklast genom att du kontaktar oss via telefon eller email. Beroende på vad vi kommer fram till så kan vi komma hem och titta på de föremålen du vill ha hjälp med att sälja. Kontakta oss så berättar vi mer.

Provisioner

Vår säljprovision är endast 25 % inkl.moms på det klubbade priset samt 150 kr inkl. moms i hanteringskostnad per föremål. Förblir en vara osåld efter tredje försöket så kostar det heller inget utan då kan det hämtas åter eller så lämnas det till välgörenhet.

Aktuella priser framgår av kontraktet.

KONTAKT